شرکتکنندگان میتوانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه کرده و از امتیازات علمی ارائه مقاله همایش با دریافت گواهی همایش استفاده کنند.
پیش از این نیز، پایگاه استنادی سیویلیکا از همایش بین المللی طراحی و توسعه خدمات کتابخانه های عمومی حمایت کرد و اعلام کرد که تمامی مقالات ارسالی به این همایش در پایگاه سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد.
همچنین تاکنون دانشگاه های شیراز، بیرجند، اصفهان، شهید چمران اهواز و شهید بهشتی، همچنین انجمن ترویج علم ایران، انجمن ایرانی مطالعات زنان، انجمن علوم اطلاعات و فناوری و شاخه SIG-III، حمایت علمی و معنوی خود را برای ایجاد بستر مناسب اطلاعرسانی و حضور گسترده علاقهمندان به مبحث توسعه و خدمات کتابخانهای در سطح ملی و بینالمللی و برگزاری هرچه باشکوهتر همایش اعلام کرده اند.
گفتنی است؛ پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) یکی از مهم ترین پایگاه های نمایه سازی مجلات در جهان اسلام است. این پایگاه که در شیراز تاسیس شده، حدود 57 کشور را پشتیبانی می کند. پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC در صدد رتبهبندی دانشگاههای ایران و جهان اسلام و تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر است. کشور ایران با تاسیس ISC، بعد از ایالات متحده و هلند، سومین نظام استنادی جهان را بنیانگذاری کرده است.